únor 2020
týden 17.2. až 23.2.
| |
---|
|
Polévka: | květáková (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
Hlavní jídlo: | tilápie se sýrovou omáčkou, brambor, salát z č. řepy (obsahuje alergeny*: 7, 4) |
|
|
Polévka: | bramborová s brokolicí (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
Hlavní jídlo: | játrová omáčka, h. knedlík (obsahuje alergeny*: 1a, b, c, 3, 7) |
|
|
Polévka: | drožďová (obsahuje alergeny*: 1a, b, c, 9, 3, 7) |
Hlavní jídlo: | hovězí v kapustě, brambor (obsahuje alergeny*: 1a) |
|
|
Polévka: | kroupová se zeleninou (obsahuje alergeny*: 1a, d, 9) |
Hlavní jídlo: | pečené kuře, d. rýže, ovocný salát (obsahuje alergeny*: 1a, 7) |
|
|
Polévka: | z červené čočky (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
Hlavní jídlo: | ovocný táč (obsahuje alergeny*: 1a, 3, 7) |
|
*Seznam alergenů v souladu s Nařízením č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům:
1 obiloviny obsahující lepek (1a - pšenice, 1b - žito, 1c - ječmen, 1d - oves, 1e - špalda, 1f - kamut, 1g - jejich hybridní odrůdy)
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 arašídy
6 sójové boby
7 mléko
8 skořápkové plody (8a - mandle, 8b - lískové ořechy, 8c - vlašské ořechy, 8d - kešu ořechy, 8e - pekanové ořechy, 8f - para ořechy, 8g - pistácie, 8h - makadamie)
9 celer
10 hořčice
11 sezamová semena
12 oxid siřičitý
13 vlčí bob
14 měkkýši