Školní jídelna Rosice
AKTUALITY
09.10.2019
Předpis plateb Zámecká
NA LISTOPAD 2019 SPLATNÝ NEJPOZDĚJI 20.10.2019
celý článek...
Předpis plateb Zámecká
09.10.2019
Předpis plateb Smetanová Logo a Pavilon
NA LISTOPAD 2019 SPLATNÝ NEJPOZDĚJI 20.10.2019
celý článek...
Předpis plateb Smetanová Logo a Pavilon
09.10.2019
Předpis plateb Říčanská
NA LISTOPAD 2019 SPLATNÝ NEJPOZDĚJI 20.10.2019
celý článek...
Předpis plateb Říčanská
09.10.2019
Předpis plateb Husova čtvrť
NA LISTOPAD 2019 SPLATNÝ NEJPOZDĚJI 20.10.2019
celý článek...
Předpis plateb Husova čtvrť
15.01.2018
Certifikát ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA
Cílem projektu je spokojený strávník, kterému se nejen zdravá strava nabídne, ale který jí také s chutí konzumuje.
celý článek...
Certifikát ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA
20.02.2009
Pamětní list
 Pamětní list

Certifikát ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA

Plnění našich nastavených kritérií k projektu Zdravá školní jídelna.

1 snížení soli o 29,6 %

2 používání nápojů se sníženým obsahem cukru

3 nepoužíváme dochucovadla obsahující sůl- používáme více zeleniny, koření a bylinek

4 nesladíme nápoje- raději přírodní ovocné a bylinkové čaje

5 pitný režim-voda obohacená citronem, limetkou, pomerančem a mátou

6 na odpolední svačinky podáváme pečivo a pomazánky- přidáváme zeleninu a ovoce

7 nevaříme z polotovarů a nepoužíváme dochucovadla s velkým obsahem soli

8 plnění spotřebního koše (příloha č. 1 vyhlášky 107/2005, sb. o školním stravování)

9 dodržujeme Nutriční doporučení Ministerstva zdravotnictví ČR ke skladbě jídelníčku

10 spolupráce jídelny s rodiči a pedagogy

JÍDELNÍČEK NA DNEŠNÍ DEN23.10.2019
vepřová v mrkvi, brambor
vepřová v mrkvi, brambor
Přesnídávka:cel. raženka se sýrovou pěnou, granko, zelenina (obsahuje alergeny*: 1a, b, c, d, 6, 11, 7)
Polévka:fazolových lusků (obsahuje alergeny*: 1a, 9, 7)
Hlavní jídlo:vepřová v mrkvi, brambor (obsahuje alergeny*: 1a)
Nápoje:ovocný nápoj, voda
Svačina:chléb Hanák se švédskou pom. ,čaj (obsahuje alergeny*: 1a, b, 7, 4)




*Seznam alergenů v souladu s Nařízením č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům:

1 obiloviny obsahující lepek (1a - pšenice, 1b - žito, 1c - ječmen, 1d - oves, 1e - špalda, 1f - kamut, 1g - jejich hybridní odrůdy)
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 arašídy
6 sójové boby
7 mléko
8 skořápkové plody (8a - mandle, 8b - lískové ořechy, 8c - vlašské ořechy, 8d - kešu ořechy, 8e - pekanové ořechy, 8f - para ořechy, 8g - pistácie, 8h - makadamie)
9 celer
10 hořčice
11 sezamová semena
12 oxid siřičitý
13 vlčí bob
14 měkkýši
 
ANKETA
Líbí se Vám naše stránky a jsou pro vás dostačující?
1.
40%
2.
28%
3.
32%
ZŘIZOVATEL
Náš zřizovatel
NAŠI PARTNEŘI
Bonduelle škola plná zdravíExver foodBidvestTekooPenamBONNOPodravkaDr.OetkerVitanaZdravá školní jídelna
i-com - prezentace školních jídelen